//Hanskalokero yritys- ja yhteisöasiakkaille
Hanskalokero yritys- ja yhteisöasiakkaille 2017-02-14T13:06:21+00:00

Hanskalokero yritys- ja yhteisöasiakkaille

Maxpo-messuilla Hyvinkäällä 10.-12.9.2015 on ensiesittelyssä metsä- ja maarakennuskoneyrityksille suunnattu palvelupakettimme, joka mahdollistaa esimerkiksi erilaisen työkaluston kustannusten seurannan ja suunnittelun, huoltojen ennakkosuunnittelun sekä varaosien hankinnan hallinnan. Palvelun käyttö on helppoa ja onnistuu myös mobiililaitteilla paikanpäällä työkohteessa. Käyttö edellyttää vain selainta ja internet-yhteyttä.

Palvelupakettimme mahdollistaa koneiden ja niihin liittyvien lisälaitteiden elinkaaren hallinnan. Nyt on helpompaa pysyä ajan tasalla, mitkä koneet ovat käytössä, paljonko niitä on käytetty ja milloin seuraava huolto on tulossa. Konetta käyttävän henkilöstön työaikaa on mahdollista seurata, vaikka työ tapahtuukin liikkuvasti eri puolilla Suomea sijaitsevissa työkohteissa.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti yhteistyössä käyttäjien kanssa ja tämän ansiosta uusia ominaisuuksia tulee jokaisessa palvelupakettimme julkaisussa lisää. Kun haluat selvittää palvelupakettimme sopivuuden yrityksesi tai yhteisösi käyttöön, tietoa tarkemmin hinnoista ja muista palveluumme liittyvistä mieltäsi askarruttavista asioista, myyntihenkilöstömme auttaa sinua mielellään. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Hanskalokeron maailmaan!

KOKEILE ILMAISEKSI 2 VIKKOA!

ikonit