//Hanskalokero yksityisasiakkaille
Hanskalokero yksityisasiakkaille 2017-02-14T13:06:21+00:00

ikonit-hanskalokero-yksityinen

Hanskalokero yksityisasiakkaille

Palvelupakettimme tarjoaa välineen ajoneuvon kustannusten seurantaan ja ennakointiin sekä elinkaaren hallintaan. Kokeile myös traktorin, moottorisahan, ruohonleikkurin tai muiden kodin pienkoneiden käyttöön!

Polttoaineen kulutuksen, varaosien ja huoltojen sekä muiden kustannusten, kuten vakuutusmaksujen, seuranta on helppoa. Kuitit ja muut tositteet toteutuneista tapahtumista voit viedä kuvina palveluun ja tarpeelliset tiedot syöttämällä varmistat seurattavaan ajoneuvoosi tai muuhun laitteeseesi liittyvien tapahtumien löytymisen yhdestä paikasta. Siististi ja järjestyksessä.

Tulevista tapahtumista, esimerkiksi huolloista, voit laittaa muistutuksia ja kalenteripohjan avulla näiden seuraaminen on helppoa. Varaosatkin on jatkossa helpompaa hankkia etukäteen.

Voit käyttää palvelua yhden tai useamman ajoneuvon tai muun laitteen elinkaaren hallintaan. Kuvia voit ladata helposti vaikkapa älypuhelimellasi ja muukin päivittäminen onnistuu missä vain ja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Palvelumme on käytettävissäsi 24/7 kaikilla laitteilla, joissa on selain ja internet-yhteys.

TUTUSTU